CONTRACRÒNICA – Entrevista Anna Maria Vilarrasa

ROGER RAMS FALCÓ

Aquest divendres la discoteca del centre cívic la Fonteta s’ha convertit en un set, més propi d’una televisió que d’una emissora de ràdio, muntat per Ona Codinenca, que està acollint les entrevistes als caps de llista de les diferents formacions polítiques que es presenten a Sant Feliu.

L’encarregada de trencar el gel va ser la candidata de Junts per Catalunya-Junts per Codines, Anna Maria Vilarrasa. 11 minuts per les 10 del vespre eren els que faltaven quan Vilarrasa va aparèixer a la pista de ball de la discoteca del cívic.

Amb aquella sensació de ser la primera persona en “sotmetre’s” a un interrogatori públic d’una hora, la candidata va entrar a la sala i després de saludar, va investigar l’entorn que l’envoltava, com quan deixes anar un hamster en una gàbia per primer cop, observant tots els racons i establint un primer contacte amb les presentadores.

Amb uns nervis que Vilarrasa no va amagar en cap moment, va demanar si podia sortir a fumar atès que quedaven uns minuts pel directe i així podia ultimar els detalls de com navegar en l’entrevista.

Per ensurt dels assistents a la sala, i desvaloritzant la puntualitat amb la que havia arribat, la candidata va tornar a entrar a l’estudi amb la sintonia d’obertura ja en marxa, fet que de ben segur no va jugar a favor dels seus nervis inicials.

Ja amb l’interrogatori en marxa, Vilarrasa va demostrar que li agrada preparar bé les coses, i és que va acudir a l’entrevista amb una sèrie de fulls amb les seves propostes subratllades a les quals es va cenyir estrictament, pel meu gust a estones massa i tot, ja que en les preguntes en què es demanava una mica de joc i espontaneïtat, Vilarrasa va preferir no contestar, si més no, fins al dia 29.

On sí que va donar resposta va ser quan se li va preguntar què envejava de la gent de Caldes, on la candidata per estupefacció de les presentadores i va dir que “n’admirava la puntualitat”, curiosa resposta hores abans que Sant Feliu esdevingués capital catalana del rellotge aquest diumenge.

Amb respostes més aviat escuetes verbalitzades amb el fre de mà posat, i uns nervis que no van afluixar malgrat el pas dels minuts, la candidata va respirar amb profunditat quan la cançó triada per ella, “Junts som invencibles” del grup Bipolar va sonar abans de les 11 indicant el final de la cita. 

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s