CONTRACRÒNICA- Entrevista Laia Jordana

ROGER RAMS FALCÓ

Aquest dilluns s’han reprès al set d’Ona Codinenca instal·lat a la discoteca del centre cívic les entrevistes amb els caps de llista de les formacions que concorren els comicis del proper 28 de maig, amb Laia Jordana, cap de llista del PSC, com a convidada.

10 minuts per les 10 del vespre eren els que faltaven quan Jordana va aparèixer a la pista de ball de la discoteca del cívic. En el cas de Jordana, des del primer minut va demostrar que ella tenia ganes de parlar, i que se sent còmode davant de càmera, això es va fer palès només entrar, ja que si bé, igual que en el cas d’Anna Vilarrasa, va fer el ritual del hàmster al entrar a la gàbia, d’inspeccionar tots els racons de l’espai, Jordana de seguida va fer de l’espai casa seva.

Durant l’entrevista la candidata va gaudir, o almenys això indicava el seu somriure, i el seu posat ferm, com dominant la situació. Això també pot ser degut a que en el seu cas, bona part de la llista i de la seva gent era de públic al set donant escalf a Jordana, aplaudint en alguna ocasió les seves intervencions.

La candidata socialista, malgrat aportar noves idees de cara al futur, no podia evitar treure pit quan parlava de les seves etapes com a regidora al consistori, el que va donar un aire continuista a les seves intervencions. Unes intervencions que van posar de relleu el perfil polític de Jordana ja que va ser molt més fluida i entenedora quan no llegia, que no pas en les ocasions en les que va llegir els fulls que l’acompanyaven.

Al finalitzar la cita, Laia Jordana, visiblement satisfeta d’haver pogut explicar les seves propostes, es va donar un petit bany de masses amb els seus acompanyants que van lloar les intervencions fetes per la candidata. Tot plegat després d’escoltar la cançó “Winds of change” dels Scorpions, escollida per la candidata per les seves ganes d’aires nous al consistori.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s