CONTRACRÒNICA- Entrevista Mercè Serratacó

ROGER RAMS FALCÓ

Aquest dimarts el set d’Ona Codinenca instal·lat a la discoteca del centre cívic ha acollit la tercera de les entrevistes amb els caps de llista de les formacions que concorren els comicis del proper 28 de maig, amb Mercè Serratacó, cap de llista d’ERC, com a convidada.

11 minuts per les 10 del vespre eren els que faltaven quan Serratacó va aparèixer a la pista de ball de la discoteca del cívic.

Després de petar la xerrada amb els seus acompanyants al carrer aprofitant que aquest dimarts la pluja no ha arribat a Sant Feliu, Serratacó ha entrat a l’estudi amb una actitud molt natural, defugint de les falses aparences, una tònica que s’ha mantingut els 60 minuts d’entrevista.

Si fem referència a l’efecte hamster, consistent en explorar tots els racons de la sala, que hem comentat en les entrevistes als altres convidats, en el cas de Serratacó no va ser tant evident, ja que tan bon punt va arribar, va saber on col·locar-se i no va tafanejar massa.

Aquesta actitud es devia, tal i com va confessar la candidata i part del seu equip, a un exhaustiu seguiment de les entrevistes als altres candidats, vaja que s’ho havia estudiat de pe a pa.

Un altre de les mostres d’aquest estudi a fons dels altres candidats, és que Serratacó va asseure’s a la taula sense apunts, és a dir no portava les respostes escrites, si més no, totes.

Apel·lant a la naturalitat en els gestos de Serratacó que comentava al principi, la seva posició davant del micròfon en va ser una mostra més, ja que a mesura que avançava la conversa es va anar fent seu l’espai.

Com quan tornes de vacances, per moments Serratacó semblava que fos al menjador de casa explicant als seus amics com havia anat aquell viatge del qual acaba d’arribar després de 3 anys (fent referència a l’acció de govern), on detallava totes les coses que ha fet i viscut, ja que va mostrar més entusiasme per les accions fetes, que per les que són per venir. 

Al finalitzar l’entrevista i després d’escoltar pa amb oli i sal de Blaumut, cançó triada per la candidata republicana, la monotonia que caracteritza els dimarts, va desallotjar de manera ràpida la sala de jovent del centre cívic, que tornarà a cobrar vida aquest vespre.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s