CONTRACRÒNICA- Entrevista Pol Cabutí

ROGER RAMS FALCÓ

Aquest dimecres el set d’Ona Codinenca instal·lat a la discoteca del centre cívic ha acollit la quarta de les entrevistes amb els caps de llista de les formacions que concorren els comicis del proper 28 de maig, amb Pol Cabutí, cap de llista de Primàries Codines com a convidat.

7 minuts per les 10 del vespre eren els que faltaven quan Cabutí va aparèixer a la pista de ball de la discoteca del cívic.

L’arribada a pocs minuts del directe i la quantitat de gent que acompanyava el candidat no van permetre que Cabutí fes l’exploració del terreny a l’estil hamster com sí que han fet la resta de candidats.

Cal apuntar que en el cas de Cabutí va arribar més tard que els seus acompanyants, ja que tot just sortien del ple ordinari del mes de maig, una sessió carregada d’emoció sobretot pels regidors que abandonen el consistori com és el cas de Joan Fontserè que va arribar juntament amb Cabutí

L’actitud del cap de llista de Primàries des d’un inici va deixar entreveure que es dedica a la docència, d’una banda va procurar en tot moment donar explicacions detallades, en algun punt molt extenses, dels punts del programa electoral, i de l’altra va mostrar que està acostumat a les preguntes que els alumnes (en aquest cas entrevistadors) puguin dirigir-li. A més d’utilitzar més d’una desena de cops la paraula educació en les seves intervencions.

Pol Cabutí va procurar amb la seva figura, projectar la imatge que la seva formació està mostrant en aquesta campanya amb l’ordre, la coordinació i cuidant al detall totes les aparicions en públic, fins i tot, a diferència dels altres candidats que han passat aquests dies per l’estudi, Cabutí lluïa un jersei corporatiu amb el color verd de la formació, el mateix que duu al cartell electoral.

En línies generals, Cabutí va mostrar-se còmode durant la conversa, en la qual no va mantenir postures imposades, i es va estendre amb les respostes, de llarg ha estat el candidat que més minuts ha parlat en l’hora d’entrevista. La comoditat només va ser interrompuda per una mosca que en diverses ocasions buscava el nas del candidat com a pista d’aterratge, fet que Cabutí va sortejar amb eficàcia.

Al finalitzar la conversa, amb uns minuts finals atrafegats degut a l’extensió en les respostes del candidat, The Tyets, amb Coti x Coti, van envair la discoteca del centre cívic, fent una mostra més de l’aposta per captar el vot jove que ha fet Primàries Codines.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s