Pol Cabutí, investit alcalde de Sant Feliu de Codines

Pol Cabutí i Borell va rebre la vara d’alcalde de mans de Queralt Vinyals / Marta Váquez Photo

Pol Cabutí i Borrell ja és alcalde de Sant Feliu de Codines. El cap de llista de Primàries Codines ha estat investit aquest dissabte amb majoria absoluta amb els vots de la seva formació i el de la regidora de Junts per Catalunya, amb qui governaran aquests quatre anys. Els grups de Junts per Sant Feliu i el PSC s’han abstingut a la votació. 

En el discurs d’investidura Pol Cabutí ha reiterat “el repte de representar-vos suposa el repte més important de la meva vida”. I ha afegit que l’assumeix amb “una gran responsabilitat i un gran honor” i amb tota la seva “consciència, compromís i convicció”. Ha recordat que l’1 d’octubre del 2017 és “la força i també la rabia d’aquell dia és el que m’empeny a seguir-me implicant “. I ha destacat que el seu govern diu sense cap renúncia ni complexe que son independentistes. L’alcalde ha afirmat que amb la investidura comença el canvi “que ha de representar una nova manera de fer política municipal”. Cabutí ha subratllat que tenen projectes i que no els volen complir sols sinó que “un dels pilars del canvi ha de ser el treball en equip”. Per això, ha dit, no només compten amb els regidors del govern i de l’oposició sinó amb els “veïns i veïnes, entitats, comerços, empreses, treballadors de l’ajuntament i excarrecs electes municipals”.

La regidora de Junts per Catalunya, Anna Vilarrasa, ha subratllat que l’oportunitat que els electors han donat al seu partit i que han aprofitat per entrar a govern. Per treballar “amb transparència, honestedat i modèstia per fer un nou model de poble”.

Pere Pladevall, portaveu del principal partit de l’oposició ha felicitat a l’alcalde i ha desitjat molta sort a l’equip de govern. Pladevall, que ha estat alcalde 13 dels últims 16 anys, ha dit que continuarien al servei del poble des de l’oposició.  Tant Juns per Sant Feliu com PSC s’han abstingut en l’elecció de l’alcalde. Laia Jordana, portaveu del PSC, ha exposat per l’aposta de la seva formació per treballar de manera vot de confiança de manera constructiva cap a la nova majoria del consistori. 

El ple de constitució de l’ajuntament i d’elecció de l’alcalde s’ha celebrat aquest dissabte en una sala de plens farcida de públic que no s’ha volgut perdre la sessió d’investidura. Pol Cabutí ha rebut la vara d’alcaldia de mans de la seva companya de partit i regidora, Queralt Viñals. Ha acabat amb el cant dels segadors a la sala de plens. Després de la foto de grup a les escales de l’ajuntament, els regidors de govern han penjat l’estelada al balcó.

Els 13 regidors que formen el consistori codinenc / Marta Vázquez

Regidors de govern

Pol Cabutí i Borrell (Primàries Codines)

Manel Rodríguez Massagué (Primàries Codines)

Miquel Palau Cruixent (Primàries Codines)

Maria Tur Cruz (Primàries Codines)

Queralt Viñals Segalés (Primàries Codines)

Ramon Puig Mañosa (Primàries Codines)

Anna Maria Vilarrasa Collet (Junts per Catalunya)

Regidors a l’oposició

Pere Pladevall Vallcorba (Junts)

Lluís Fernández Vila (Junts)

Alejandro de la Fuente Garcia (Junts)

Manuela Jiménez Aguado (Junts)

Nerea Valdelvira Català (en substitució de la número 4, Olga Déu Carpintero que ha renunciat) (Junts)

Laia Jordana Luna (PSC)

Deixa un comentari