Lectures d’estiu amb opinió política

Ara que s’ha acabat una nova temporada radiofònica i que bona part de la població es troba gaudint de les seves vacances d’estiu, us proposem un cicle de lectures estiuenques amb contingut polític per aquests dies d’estiu.

La temporada radiofònica que acabem de tancar ha estat marcada pel seguiment de les eleccions municipals, també en aquest bloc que esteu llegint. És per això que volíem tancar el cicle demanant l’opinió als quatre grups polítics que tenen representació municipal al consistori codinenc. Tres dels grups municipals ens han fet arribar els seus escrits d’opinió (Primàries Codines, Junts per Sant Feliu de Codines i el PSC de Sant Feliu de Codines), Junts per Catalunya prefereix no fer-ho fins que passin els 100 dies de govern.

És així que ens els propers dies us oferirem els tres textos d’opinió. Abans, però, per anar fent boca us deixem amb un tastet de cada un dels tres textos que hem rebut. Bon estiu!

Laia Jordana Luna, PSC de Sant Feliu de Codines:

“El que els codinencs veuen a dia d’avui, i ens han traslladat al carrer, és un poble més brut i mal gestionat. Sant Feliu necessita ampliar urgentment la brigada de manteniment i el cos de policia, això és evident.”

Grup municipal de Junts per Sant Feliu de Codines:

“En definitiva, nosaltres vàrem plantejar que a la política local s’hi arriba per vocació  de servei i si el govern municipal creu que falten treballadors o tècnics en  diferents àmbits, els ha de buscar. Una altra cosa seria el sou de l’alcalde, responsable últim del govern municipal i amb dedicació exclusiva, malgrat que també pensem que té un sou massa elevat per la inexperiència que té, que cal  rodar-se i després anar pujant en consonància amb l’expertesa.”

Pol Cabutí i Borrell, alcalde de Sant Feliu per Primàries Codines:

“I també estem calendaritzant projectes encallats com el de l’Antiga Farmàcia i els carregadors de vehicles elèctrics de l’aparcament, que esperem poder explicar en els propers dies. Els projectes els volem planificar i prioritzar i és per això que abans que acabin els 100 primers dies, volem explicar el Pla de Govern 2023-2027 i que participeu en decidir què, com i quan.”

Deixa un comentari